Med gemensam passion

Med gemensam passion att vara till havs, fiska och äta god mat av hög kvalité utvecklar fiskaren Roger Stark och Janina verksamheten Janina & Rogers Fisk i Enånger. Fisket har gått i generationer från far till son på Rogers sida. Nu vill paret erbjuda mer egenproducerade fiskprodukter.

– Fiskeberedning och gårdsbutik ska vara klar i maj, säger Roger och Janina. Då ökar vi försäljningen av färska strömmingsfiléer till lokala butiker, restauranger och privatpersoner. Under hösten 2021 utvecklar vi förädlingsdelen och utökar utbudet med rökt fisk och olika inläggningar. Paret tillägger att de i gårdsbutiken kommer att sälja egna produkter men också bjuda in till sill provningskvällar och andra tillställningar. Följ utvecklingen på Janina & Rogers Fisk, hemsida, www.janinarogersfisk.se

Fler artiklar

Artiklar

Han tror på politikens möjligheter

Stockholms skärgårdsregionråd Gustav Hemming anser att politiker kan göra rätt mycket för att förbättra förutsättningarna för kustnära småskaligt fiske.. Han har haft sitt uppdrag ända

Läs mer »

Ingen vanlig sill!

Julborden dukas nu upp. Tidpunkten kunde knappast vara bättre vald för att starta en ny blogg om det småskaliga kustnära fisket i södra Norrland! Inlagda

Läs mer »